Nieuwbouw PetiFood

In samenwerking met Blauwdruk Projects B.V. zijn we vanaf de eerste dag betrokken bij het uitwerken van het masterplan voor de totale bouw, vanuit het masterplan hebben we het doorgewerkt naar omgevingsvergunning stukken en vervolgens de ruimtelijke coördinatie opgepakt tussen alle disciplines tot en met uitvoering.

Het kantoor word de eyecatcher vanaf de doorgaande weg, deze bestaat uit een grote aluminium vliesgevel met vaste lamellen zonwering. Daaromheen een kader van hout-composiet, er is bewust gekozen voor een composiet om voor een lange periode de warme uitstraling te behouden. De achterliggende productie en opslag ruimtes zijn opgetrokken uit beton en grijze sandwichpanelen, het composiet versterkt het contrast en de aandacht voor het kantoor.

Peti Food betreft de jongste tak van Peti. Hierin wordt alleen gewerkt met producten die bestemd zijn voor de menselijke voedingsmarkt. Binnen deze tak wordt nauwlettend rekening gehouden met kwaliteitseisen en keurmerken waaraan de producten moeten voldoen. Al deze producten bezitten de certificaten GMP+, FSCC22000, Kosher en Halal.