Architect

Bjorn Hendriks

Architect Bjorn Hendriks’ droom om architect te worden begon toen hij voor het eerst een maquette zag van een gebouw. Ineens wist hij hoe hij zijn passie voor techniek, tekenen en creatief bezig zijn gecombineerd kon gebruiken in zijn loopbaan . Middels de Bachelor Bouwkunde en Masteropleiding Architectuur deed hij de benodigde kennis op. Voeg daar de karakteristieken sociaal, flexibel en oplossingsgericht aan toe en je hebt Bjorn Hendriks als architect.

Hij is niet bezig met het doordrukken van een specifiek handschrift in bouwwerken, maar gaat projecten juist aan met inlevingsvermogen in wat de klant wil. Door goed luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhaalt hij de echte wensen en behoeften van de opdrachtgever. Met zijn korte lijntjes bij overheidsinstanties en juridische onderlegdheid weet hij ook altijd het onderste uit de kan te halen aangaande de bouwvergunningen vanuit gemeenten. Je zou kunnen zeggen dat iedere ‘nee’ voor Bjorn als een ‘halve ja’ klinkt.

Intrinsiek motiveert Bjorn zich door het simpele feit dat hij met zijn werk bij kan dragen aan het ontstaan van de fysieke omgeving én aan het verwezenlijken van de dromen van mensen. Daarvan gaat zijn hart sneller kloppen.

Zo zorgt Bjorn er samen met het team van DDI van begin tot eind voor dat de architectonische wensen van klanten in vervulling gaan.


06 – 22 48 37 33
bjorn@ddi.email