Architect

Jasper van Stein

Jasper van Stein is geboren en opgegroeid in Waalwijk, woont inmiddels in Tilburg, is redelijk sportief aangelegd – met tennis, voetbal, hockey en kitesurfen als sporten die hij doet of heeft gedaan – en houdt ervan om zo nu en dan wat te tokkelen op zijn gitaar onder bepaalde balkons – het kan zijn dat we ‘onder balkons’ er zelf bij hebben bedacht. Leuke en aardige weetjes over Jasper, maar het zijn natuurlijk niet de redenen die Jasper bij DDI hebben gebracht. Zijn sociale karakter en zijn MSc in Architecture, Building en Planning zijn dat wel.

Jaspers liefde voor architectuur is door zijn leven heen langzaam gegroeid, al kan hij met terugwerkende kracht bevestigen dat hij altijd al technische trekjes en creatieve kronkelingen had. Al op jonge leeftijd kwamen zijn ambities om dingen te maken naar voren in verschillende creatieve hobby’s. Met zijn studie Bouwkunde aan Avans Hogeschool onderlegde hij deze liefde voor creëren met kennis. Kennis die hij vervolgens verder uitbouwde door er een Master Architecture, Building & Planning op de TU Eindhoven achteraan te plakken.

Volleerd op het gebied van architectonische theorie, is hij sinds september 2020 aan de slag bij Dutch Design Initiative om zijn kennis in de praktijk te brengen. Met zijn sociale en oprechte manier van communiceren, zijn ambitieuze instelling en zijn betrouwbare karakter zal hij Architecten Bjorn en Willem Jan bijstaan in het ontwikkelen van bijzondere bouwwerken en daarmee de dromen van opdrachtgevers verwezenlijken.


06 – 34 33 11 12
jasper@ddi.email