Dutch Design Initiative | Architectenbureau Kaatsheuvel

Architecten actief in Kaatsheuvel omgeving (Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Loon op Zand)

Dutch Design Initiative (DDI) is een architectenbureau in Kaatsheuvel, waarvan de werkzame architecten ook actief zijn in omliggende steden als Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Loon op Zand en meer. Het verzorgingsgebied van dit Architectenbureau Kaatsheuvel strekt zich uit door heel Midden-Brabant. Het bestaat uit een groeiend team van architecten en bouwkundigen, waarbij een persoonlijke aanpak, creativiteit, een stapje extra zetten voor de klant en de zoektocht naar de essentie van de vraag centraal staan.


DDI als vooraanstaand Architectenbureau Kaatsheuvel

DDI is ontstaan door de samenwerking van een aantal architecten met een nadruk op het ontwikkelen van projecten in derdewereldlanden wat gecombineerd wordt met commerciële architectuur in zowel de particuliere als de industriële markt. Ze zijn begonnen als architectenbureau in Tilburg, maar inmiddels is het nieuwe kantoor van het architectenbureau in Kaatsheuvel te vinden.

DDI als architectenbureau van uiteenlopende projecten

Waar DDI in Kaatsheuvel zich in specialiseert, is de unieke huizenbouw en industriebouw. Waar ze bij de particuliere huizenbouw proberen het complete plaatje te bieden – van creatieve conceptontwikkeling, intekening, vergunning verstrekking en uiteindelijk ook begeleiding bij de bouw van het concept – zijn ze bij de industriële architectuur in en om Kaatsheuvel vooral gericht op het gebruik van duurzame, milieuvriendelijke materialen die ook economisch verantwoord zijn.


Een architectenbureau in Kaatsheuvel met de focus op de opdrachtgever

Waar menig architectenbureau het nastreeft altijd een eigen stijl te behouden, leggen we bij Dutch Design Initiative juist de focus op de vraag van de opdrachtgever. We kijken naar wat jij als opdrachtgever wil, maar daar stoppen we niet. We vragen je waarom je iets wil, zodat we zeker weten dat wat we ontwerpen ook écht past bij jouw wensen. Hiermee zijn we als architectenbureau uniek in onze manier van werken. Wat ons verder nog uniek maakt als architectenbureau in Kaatsheuvel (en omstreken)? De volgende aspecten sowieso:

  • Zetten een stapje extra voor de opdrachtgever, zijn graag persoonlijk betrokken en zijn altijd bereikbaar voor vragen en ontwikkelingen.
  • Hebben alles in huis, van creatieve conceptontwikkeling en het intekenen, tot aan bemiddeling van vergunning verstrekking bij de gemeente en begeleiden bij de uiteindelijke bouw.
  • Gaan altijd op zoek naar de zogeheten vraag achter de vraag. Is wat de opdrachtgever denkt nodig te hebben voor een fijne woonomgeving ook echt wat hij wil? Of zijn het ‘vastgeroeste conventies’? Wij komen er samen met jou achter.

Meer weten over DDI?

Kom meer te weten over de grondslag van ons architectenbureau, over onze voorgaande projecten en over de gedreven architecten achter Dutch Design Initiative. Benieuwd naar wat we voor jou en je project kunnen betekenen? Leg vrijblijvend contact. Stuur een mail naar info@ddi.email, of bel direct naar een van onze architecten.